fbpx

SPIRIT 25

SPIRIT 25

Walkaround-racer met top performance

De RAND Spirit 25 is een aanvulling op de meest fascinerende luxe lijn motorboten op de markt. Met het strakke motorboot design refereert de Spirit 25 naar de meest selectieve mogelijkheden die ultieme prestaties en perfecte handling benadrukken. Spirit 25, vindt de runabout klasse opnieuw uit door het aanbieden van de beste aspecten van een walkaround met vrije beweegbaarheid gecombineerd met de bescherming en het mooie exterieur achter de sportieve lijnen en donker getinte voorruit.

  • De ultieme luxe sportboot
  • Eerste walkaround-racer op de markt
  • Uitzonderlijke besturing en prestaties

ELEKTRISCHE MOTOR

Power rating:
105 to 180 kW

Battery size:
78 kWh

RAND SPIRIT 25 VANAF  €199.900,=
INCL. STANDAARD MOTOR EXCL. BTW
(E-Drive 170kW met 78kWh lithium accu pakket)

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Zie prijzen▼

Electrische inboard versie

Incl. E-Drive 170 kW incl. 78 kWh Lithium Battery       €199.900,= (EXCL. BTW)

VERBRANDINGS MOTOR

Power rating:
150 HP TO 300 HP

Fuel capacity:
Up to 198L

RAND SPIRIT 25 VANAF  €103.900,=
INCL. STANDAARD MOTOR EXCL. BTW
(Mercruiser 4.5l -250pk B3 DTS)

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Zie prijzen▼

Power Series – Outboard Engines:

Incl. Mercury F150pk                                                103.900,= (EXCL. BTW)                                              Incl. Mercury F200pk                                               €112.900= (EXCL. BTW)                                             Incl. Mercury F250pk                                              €119.900,= (EXCL. BTW)

Power Series – Inboard Engines:

Incl. Mercruiser 6.2L-300pk Bravo3                   €117.900,= (EXCL. BTW)
Incl. Mercruiser Diesel 3.0L-230pk Bravo3       €135.900,= (EXCL. BTW)
Meerprijs SeaCore aanpassing                          €3.300,= (EXCL. BTW)

NIEUWE KLASSE IN MOTORBOOT DESIGN

 

De Spirit 25 vertegenwoordigt een nieuwe benadering van klassieke motorboten met zijn unieke ontwerp dat doet denken aan een stijlvolle café-sportboot. De nieuwe Spirit 25 is een testament van stijl, functionaliteit en rauwe prestaties.

RUNABOUT & WALKAROUND

 

Door het beste van walkarounds en sportboten te combineren, biedt de Spirit 25 de beste aspecten van een middenconsole met vrije beweeglijkheid in combinatie met de bescherming en het mooie uiterlijk dat het sportwindscherm biedt aan de klassieke runabouts modellen om een gloednieuwe ervaring te bieden.

VAN SPORT TOT COMFORT

 

Spirit 25 belichaamt het perfecte huwelijk tussen sport en comfort. Uitzonderlijke stabiliteit en balans aan boord zorgen voor een hoog comfort voor zowel de passagiers als voor kapiteins met weinig zeilervaring. Met de Spirit 25 kunt u op elk moment een pauze nemen van het zeilen om te genieten van een aantal hechte momenten met uw vrienden en familie op zee.

UITZETBARE RUGLEUNING

 

Met zijn unieke functionele indeling is de Spirit 25 in staat om zijn zithoek aan te passen met zijn uitklapbare rugleuning. Door de rugleuning van de piloot tijdens het ankeren om te draaien verandert de zitruimte aan het roer binnen enkele ogenblikken van een sportieve indeling in een zitruimte in caféstijl.

SPORTY STUURWIEL

 

De sportieve Spirit 25 stuurconsole heeft zich laten inspireren door de auto-industrie en leent zich vooral voor klassieke Italiaanse sportwagens, die het gevoel geven van de ultieme raceboot.

TESTAMENT VAN STYLE

Met zijn strakke lijnen en doordachte details is de Spirit 25 het ultieme testament van stijl en luxe op het water, met behoud van functionaliteit en weergaloze prestaties.

LEISURE ACTIVITIES ON WATER

Spirit 25 van RAND Boats is het ideale ultra-eenvoudige platform voor uw vrijetijdsbesteding op het water, alleen of in gezelschap.

UNIEKE FEATURES

De elegante 25ft open luxe dag-cruiser biedt een nieuwe manier van het ervaren van sociale interactie met vrienden en familie tijdens het zeilen door het unieke interieur design gecombineerd met een hoge gebruiksvriendelijkheid.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Model: RAND Spirit 25
Hull lengte: 750 cm
Hull breedte: 255 cm
Gewicht: 1450 kg
Maximum aantal mensen: 6 persons