fbpx

RAND BOATS

RAND BOATS is ontworpen door de Deense man Carl Kai Rand. Deze man heeft door zijn jarenlange ervaring met architectuur en design deze mooie Scandinavische boten ontworpen. Carl Kai Rand heeft ervoor gezorgd dat deze boten een moderne uitstraling hebben en zeer opvallend zijn op het water. Het voordeel van de RAND BOAT is dat deze boot ook uitgevoerd kan worden met een elektrische motor en de voordelen daarvan zijn dat u met deze boten heerlijk door milieuzone ’s in steden kunt varen en dat u heel milieuvriendelijk uw koers voort zet.

RAND BOATS modellen

RAND BOATS heeft een aantal modellen waar u een heerlijke tocht mee kunt maken of zelfs een  weekend mee weg kunt. Alle boten zijn ontworpen met een moderne design en een goede rompvorm zodat deze boten zeer vriendelijk bewegen door de golven.

PICNIC 18

De RAND Picnic 18 is een heerlijke boot waarmee u een zeer fijne tocht mee kunt maken met uw vrienden, familie of zelfs alleen. Midden in deze tender is een geweldige ‘’picnic’’ tafel tussen de lounge bank geplaats waarop u gezellig met vrienden en/of familie heerlijke hapjes en drankjes kunt nuttigen. Doordat deze boot een grote lounge bank voorin heeft kunt u na de ‘’picnic’’ de tafel inklappen en hier een groot zonnedek van maken om heerlijk te kunnen uitbuiken en/of te loungen. Het voordeel van de grote lounge bank is dat u zeker genoeg mensen mee aan boord kunt nemen om een plezierige dag op het water te hebben. Verder heeft de boot de mogelijkheid om met een buitenboordmotor of elektrische motor uitgevoerd te kunnen worden.

RAND Mana 23

De RAND 23 Mana is een prachtige tender welke geweldig past in het beeld op de singels in de mooie steden. Aangezien zijn geringe doorvaarthoogte vaart hij met gemak onder de lagere bruggen door en luistert hij naar zijn bestuurder, zodat hij gemakkelijk overal tussendoor manoeuvreert.

Het Deense design is niet alleen vanaf de buitenkant goed te herkennen, maar ook in het interieur is het goed terug te vinden, bijvoorbeeld het zonnedek achter op de boot is te vergroten door het topgedeelte van de bestuurders rugleuning naar voren te klappen. Aan de buitenzijde is het vooral het minimalistische en strakke Deense ontwerp wat de RAND 23 Mana zo siert. 

RAND PLAY 24

De RAND Play 24 is een geweldige tender/ lounge boot. Deze boot is echt een gezelligheids boot om met uw familie of vrienden heerlijk kunt genieten van u hapjes en drankjes in de ruime voorzit met een grote tafel.

Als u heerlijk van het zonnetje wilt genieten heeft u de mogelijkheid om achter op de boot op het zonnedek even lekker te relaxen. De tender is in verschillende uitvoeringen te krijgen zoals inboard, dieselmotoren of elektrisch varend.

U kunt de tender geheel zelf samen stellen qua kleur wensen en apparatuur.

RAND SUPREME 27

De RAND Supreme 27 is een ruim uitgevoerde boot waarmee u heerlijk een dag met uw vrienden en/of familie op het water kunt maken. Deze boot heeft in plaats van een kajuit voorin een ruime open boeg met een 2 persoons loveseat en een 1 persoons loungebank. Door zijn ruimtelijke inrichting is er plaats voor 10 man aan boord. Ze kunnen voor in de boot plaats nemen, op de ruime loungebank in het midden van de boot en op het ruime zonnedek achter op de boot. In de kuipruimte is aan de bakboord zijde een prachtig werkblad geplaats met daar in een koelkast en een wasbak. De aparte toiletruimte heeft voldoende ruimte en u kunt deze geheel afsluiten. Ook is de RAND Supreme 27 uitvoerbaar met benzine-, diesel of elektro motor.

RAND LEIsURE 28

De RAND Leicure 28 is een perfecte boot om een heerlijke dag en eventueel nacht op het water te zijn. Door de ruimtelijk inrichting is een genoeg ruimte voor tien personen en de grote tafel in de U-zit geeft meteen een gezellige indruk. Het grote zonnedek achterop kan ook als 2 persoons loungebank worden gebruikt. In de kuipruimte is aan de bakboordzijde een prachtig werkblad geplaats met een wasbak en een koelkast zodat er heerlijke versnaperingen klaar gemaakt kunnen worden. Ook heeft deze boot een ruime slaapcabine in de kajuit. Als u een weekend gaat varen u de mogelijkheid heeft om te overnachten aan boord. Deze boot kunt uitgevoerd worden met een benzine-, diesel of elektro motor.