fbpx

BREEZE 20

BREEZE 20

GROUNDBREAKING ECO CONSOLE

De Breeze 20 is een uiterst gebruiksvriendelijke luxe boot die gemakkelijk varen biedt zonder concessies te doen aan functionaliteit, comfort of prestaties. De slimme indeling is ontworpen rond de centrale picknicktafel die zich transformeert in een enorme zonnebed terwijl andere functionaliteiten zoals de omkeerbare stuurstoel, enorme opbergruimten, geïntegreerde koelkast en verborgen bimini-top hoge flexibiliteit bieden om de boot aan te passen aan uw behoeften onderweg.

DE VRIJHEID VAN EENVOUDIG VAAREN

Eenvoudig varen hoeft helemaal niet te betekenen dat het om een eenvoudige boot gaat. RAND’s filosofie over eenvoudig varen is om een hoogwaardige luxe boot te creëren met een slimme indeling en ontwerp, waardoor kwalitatief varen eenvoudiger dan ooit is. Dit betekent dat de Breeze 20 niet oververcompliceerde bedieningspanelen heeft en gemakkelijk te besturen is, zodat zelfs onervaren zeilers het stuur kunnen nemen en zich comfortabel kunnen voelen tijdens het varen. Samen met een lage onderhoudsbehoefte en intelligente bootintegratie kunt u echt genieten van moeiteloos varen met uw vrienden en familie zonder concessies te doen aan kwaliteit, zeilervaring, comfort of luxe.

ELEKTRISCHE MOTOR

80 KM/UUR
TOPSNELHEID

140 NM
BEREIK

140 WATT/NM
ECONOMIE

RAND Source 22 VANAF  €99.900,= EXCL. BTW
INCL. STANDAARD MOTOR (Torqeedo DB50) 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Zie prijzen▼

Source 22 – Elektrische outboard versie
Incl. Torqeedo DEEP Blue 50 OB incl. 40 kWh Lithium Battery €99.900,= (EXCL. BTW)

 

Source 22 – Elektrische inboard versie
Incl. E-Drive 200 kW Inboard      incl. 78 kWh Lithium Battery €158.900,= (EXCL. BTW)

INBOARD of OUTBOARD Versie

90 KM/UUR
TOPSNELHEID

340 NM
BEREIK

2 L/NM
ECONOMY

RAND Source 22 VANAF  €63.900,= EXCL. BTW
INCL. STANDAARD MOTOR (Mercury F150pk OB) 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Zie prijzen▼

Source 22 – Power Series – Mercury outboard versie
Incl. Mercury F150pk ELPT                                  €63.900,= (EXCL. BTW)
Incl. Mercury F200pk ELPT                                 €73.900,= (EXCL. BTW) 
Incl. Mercury F250pk ELPT                                 €76.900,= (EXCL. BTW)

 

Source 22 – Power Series – Mercruiser inboard versie
Incl. Mercruiser 4,5L 250pk Bravo3                €73.900,= (EXCL. BTW) 
Incl. Mercruiser Diesel 2.0L 170pk Bravo3.    €81.900,= (EXCL. BTW)

SeaCore zoutwater protectie systeem        € 3.200,= (EXCL. BTW)

 

VERBORGEN BIMINI-TOP

Als optie kunt u een nieuw innovatief designkenmerk krijgen met een verborgen bimini-top in de opbergruimte achterin. Dit geeft u de flexibiliteit om uw bimini onderweg te verwijderen en toe te voegen, met een moeiteloos uitvouwproces in twee stappen.

INTELLIGENT VAREN

De filosofie achter het unieke intelligente vaarsysteem van RAND is om uw zeilen moeiteloos en gebruiksvriendelijk te maken, wat perfect samengaat met de eenvoudige vaarfilosofie. Omdat Breeze 20 een volledig verbonden boot is, heb je real-time toegang op afstand, live updates, GPS-omheining voor bescherming tegen dieven, intelligente gebruikersmodi die alle instellingen voor de boot automatiseren en nog veel meer.

GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

Met zijn 20 voet en slechts 595 kg kan de Breeze 20 achter elke auto worden gesleept. Hierdoor is de boot heel gemakkelijk van de ene plaats naar de andere te vervoeren en in sommige gebieden hoef je niet eens te betalen voor een ligplaats, omdat je de boot gewoon in het water kunt laten vallen en op een trailer kunt meenemen.

ROMP LENGTE
599 cm

ROMP BREEDTE
210 cm

DIEPGANG
nog niet bekend

GEWICHT
595 kg ex motor

MAXIMAAL VERMOGEN

PK nog niet bekend

kW nog niet bekend

MAXIMAAL PERSONEN
8 Personen CE-C