fbpx

DATUM

12-12-2020

Schrijver

Alex Omtzigt

 

De Rand 24 is door ‘Les Moteur Boat’ uitgeroepen tot meest elegante boot van het jaar 2020.

De reden dat de Rand 24 Play uitgekozen is komt doordat deze prachtige boot veel plus punten heeft. Dat komt door de moderne uitstraling die deze sportieve boot toont en de strakke afwerking.

De fabricage van de Rand boten zijn erg milieuvriendelijk, toch blijft de polyester kwaliteit hoog en zorgt deze in combinatie met de kleur keuze ervoor dat deze boot hufterproof gebruikt kan worden.

Ook is de sportboot erg gebruiksvriendelijk, u kunt gemakkelijk aan boord stappen via het grote zwemplateau. Vervolgens kunt u via twee gangboorden langs het grote zonnedek lopen richting het stuurconsole, die zich bevind op een perfecte positie midden in de boot.

Ook zijn er veel mogelijkheden voor verschillende motoren die in deze boot kunnen worden uitgevoerd. Zo kan er gekozen worden voor eventueel een in-board of een out-board. Volledig elektrisch of toch een benzine motor. Rand heeft de motor keuze voor u zo ingekaderd dat het niet uit maakt welke type motor u kiest, de prestatie blijft namelijk bij elke uitvoering van de motor erg goed.

0 reacties