+31 (0)252-232604 info@randboats.nl

RAND PICNIC 18

PICNIC 18

HET IDEE ACHTER DE RAND PICNIC

Gezellige tender genaamd Picnic wat natuurlijk is afgeleid van wat wij kennen als picknicken, maar dan op het water.
De Picnic 18 is ruim en ideaal uitgevoerd om tot zelfs t/m 10 personen een plezierige dag op het water te kunnen laten beleven.
Midden in deze tender is een geweldig grote ”picknick tafel” in de ruime u-zit voor het stuurwiel geplaatst, waaraan u gezellig met vrienden en/of familie heerlijke hapjes en drankjes kan nuttigen “picknicken”…
Wanneer u klaar bent met eten en drinken, dan kan de tafel gemakkelijk omgebouwd worden naar een  groot zonnedek om heerlijk even uit te buiken en te loungen. Als optie zijn er ook rug kussens leverbaar voor in de rondzit in open boeg van de 18.                                                                                 

Door de zeer stoere en moderne uitstraling van de Picnic 18 is het echt een eyecatcher op het water, vooral door zijn strakke lijnen en zijn mooie stijlsteven. Doordat deze boot heel stabiel op het water ligt, koerst hij heel vriendelijk door de golven en  luistert de 18 Picnic perfect naar zijn bestuurder.

Verder heeft u bij de Picnic 18 de keuze om met een elektro motor uw koers voort te zetten en kunt volledig groen heerlijk genieten van de boot dus ook in eventuele milieuzone ‘s, die reeds in vele centra van steden tevoorschijn komen.  De elektrische uitvoeringen van de 18 kunnen zowel inboard als outboard uitgevoerd worden.
De perfecte boot voor een comfortabele dag gevuld met veel vaar plezier, dat wordt aangevuld met een prachtig zicht over het water.

ELEKTRISCHE MOTOR

3.5 KNOTS
LAGE SNELHEID

15 KNOTS
HOGE SNELHEID

20 KNOTS
TOP SNELHEID

60 NM
BEREIK

140 WATT/NM
VERBRUIK

VANAF  €28.920,-
INCLUSIEF 21% BTW

BUITENBOORD MOTOR

6 KNOTS
LAGE SNELHEID

25 KNOTS
HOGE SNELHEID

30 KNOTS
TOP SNELHEID

130 NM
BEREIK

0,2 L/NM
VERBRUIK

VANAF  €24.080
INCLUSIEF 21% BTW

ROMP LENGTE
535 cm

ROMP BREEDTE
210 cm

DIEPGANG
18 cm

GEWICHT 
390 kg

MAXIMAAL VERMOGEN
60 HP
25 KW

MAXIMUM CREW
10 Persons

Media